Kuka? Olen Amanda Silver, 23-vuotias liikuntaneuvoja sekä lisensoitu Personal Trainer.

Mistä kaikki lähti? Kiinnostuin terveyteen liittyvistä asioista jo yläasteaikoina. Ahmin  tietoa liikuntaan ja ravintoon liittyvistä seikoista ja istuin korvat höröllä terveystiedon tunneilla. Yläasteen jälkeen menin lukioon, jonka aikana kiinnostus hyvinvointiin vain kasvoi. Ymmärsin, että haluan auttaa myös muita ihmisiä voimaan paremmin, ja koska minulla oli jotain mitä voin muillekin jakaa, aloin kirjoittaa omaa blogia. Pikkuhiljaa ajatus myös liikunta-alalle hakeutumisesta kypsyi ja hain Pajulahteen opiskelemaan.
Yritykseni perustin samasta syystä kuin blogini olin aikoinaan perustanut, suurin motiivi oli vilpitön halua auttaa myös muita voimaan hyvin. Se, että voi tehdä juuri sitä mitä itse haluaa ja minkä itse kokee tärkeäksi on todella suuri plussa yrittäjyydessä!

Vahvuuteni liikunta-alalla? Minulle erittäin tärkeää on ottaa ihminen huomioon psykofyysisenä kokonaisuutena. Koska kohderyhmääni ovat ylipainoiset ja elämäntapamuutosta haluavat, koen erittäin tärkeäksi ottaa kaikessa huomioon myös ihmisen psyykkinen puoli. Meille kaikille on annettu maalaisjärki, enkä pelkää hyödyntää sitä työssäni 🙂

Laji/treenitausta? Pienempänä ratsastus ja kaikenlainen temppuilu, myöhemmin kuntosali. Tällä hetkellä treenaan CrossFitia.

Lempitreeni? Toiminnallinen treeni tietenkin! Varsinkin kaikki missä tehdään oman kehon painolla! Rakastan mm. leuanvetoja, köysikiipeilyä ja kaikenlaista rimpuilua joko renkaissa, köysissä tai tangossa. Tykkään myös treenata vapailla painoilla.

Lempiherkku? Irtokarkit! Kun 80% ruokavaliosta on kunnossa, niin 20% aterioista voi ottaa vähän rennommin 😉

Vapaa sana/terkut treenaajille? Pitäkää hauskaa ja muistakaa välillä käydä myös epämukavuusalueella! Hyvällä asenteella pääsee pitkälle 🙂