Noniin, tästä tää bloggaaminen taas jatkuu! Koska musta ei ole tosiaan pitkään aikaan kuulunut blogin puolella yhtään mitään, niin ajattelin ihan alkuun kertoa vähän itsestäni (jos tänne on sattunut heti näin alkuun löytämään joku uusi lukija) ja muutenkin mun kuulumisia!

Kuka olen?

Ensin lyhyesti musta, eli mä oon Amanda, 22-vuotias liikuntaneuvoja ja Personal Trainer Helsingin suunnilta. Mä toimin yrittäjänä, oon toukokuusta lähtien ollut valmentajana Fitverstaalla.
Lajeista CrossFit on kaikista lähimpänä omaa sydäntä, se on niin supermonipuolinen laji, ettei mielenkiinto ihan heti lopu kesken! Mun lemppareita on kaikki kehonpainolla tehtävät jutut, leuanveto on ihan mun bravuuri! 😀

Mitä mulle tällä hetkellä kuuluu?

Ennen blogin jäämistä tauolle mä puhuin paljon mun motivaatio-ongelmista oman treenin suhteen. Tuolloin mun elämässä oli tapahtunut paljon isoja muutoksia, ja mulla meni aika kauan aikaa, ennekuin tilanne taas tasoittui ja pystyin alkaa miettimään enemmän omaa treenaamista. Olin aiemmin treenannut aika tavoitteellisesti CrossFitia, mutta nyt viimeisen vuoden aikana mun treenaaminen on keskittynyt paljon enemmän ”vain” hyvään oloon 🙂 Toki mä edelleen kaipaan noita aikoja, kun treenaaminen oli tavoitteellista ja treenimäärät oli isoja, koska mä nautin siitä niin paljon. Tällä hetkellä mun elämästä vie kuitenkin niin paljon aikaa mun työ, ihmissuhteet ja muut harrastukset, ettei treenaamiselle yksinkertaisesti ole enää yhtä paljoa aikaa kuin ennen. Mutta se on todellakin ok! Liikunta on kuitenkin säännöllistä, ja ehkä joku päivä pytsyn taas treenata tavoitteellisemmin. Mutta sen aika ei ole nyt, ja on hyvä osata vähän höllätä kun elämäntilanne sitä vaatii.

Työkuvioista mainitsinkin sen verran, että oon ollut toukokuusta lähtien Fitverstaan valmentajana. Sen jälkeen kun tuohon tiimiin hankkiuduin, on mun työtilannekin lähtenyt ihan uusille leveleille! Nautin mun työstä PT:nä ihan superpaljon, ja oon oppinut hirveesti uutta ja kehittynyt valmentajana. Meillä on ihan huippu valmentajatiimi, jonka tsemppi ja tuki on ihan korvaamatonta! <3 Mulle kuuluu kaikenkaikkiaan erittäin hyvää just nyt! Hommat rullaa ja elämä hymyilee 😉 Käy seuraamassa mua Instagramissa: @ptamandasilver ~ Amanda

Categories: Yleistä höpinää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *