*Kaupallinen yhteistyö Sari Hämäläinen

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, miten psyykkinen hyvinvointi ja ihan vaikkapa oma asenne sekä uskomukset vaikuttavat meidän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin? Mä olen itse viime 1-2 vuoden aikana ymmärtänyt, miten suuri vaikutus sillä oikeasti on. Nykyään monen, myös minun, elämä on kiireistä ja joskus kaikki tuntuu yksinkertaisesti kaatuvan päälle. Pitää tehdä sitä ja tätä, ja tämäkin sattui nyt ihan väärällä  hetkellä.
Toivon, että jokainen teistä tietää sen tunteen, kun kaikki on vaan niiiin hyvin. Tämä tunne valtaa mielen harvoin kun elämässä kaikki on ihan mullin mallin. Mutta tiesitkö, että sekin on mahdollista? Omalla asenteella on nimittäin järkyttävän suuri merkitys. Voit esimerkiksi erilaisin keinoin rauhoittaa oman mielesi missä ja milloin tahansa, vaikka iltapäiväruuhkassa istuessasi. Tätä kautta pääset vaikuttamaan todella paljon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi, ja kaikki maistuu taas paljon paremmalta! Elämästä on turha tehdä vaikempaa mitä se oikeasti on.

Kiire ja stressi on omiaan sotkemaan myös kehon toimintaa, elämänlaatu heittää häränpyllyä ja oma intohimo tai harrastuskin saattaa tuntua pelkältä taakalta. Kun kaikki on suorittamista ja arjen tehtävät ja huolet mielessä sikinsokin, ei ihminen pysty keskittyä oikein mihinkään. Tässä vaiheessa ruokailut, liikunnat ja yöunet jäävät toissijaisiksi kun arjesta täytyy vain yrittää suoriutua.  Moni asia ärsyttää, etkä välttämättä saa oikein mistään asiasta kiinni.

Moni kyllä tiedostaa oman elämänsä kaaoksen, mutta en ehkä ole ainoa kenestä tuntuu, että sille on vaikeaa tehdä mitään? Usein tuntuu niin mahdottomalta pysyä rauhallisena kiireen keskellä ja löytää niitä pieniä positiivisia asoita elämästä, jotka ovat mielestäni tärkein avain onnellisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Yllättävän pienillä asioilla oman fiiliksen saa kuitenkin helposti nousuun, eikä se edes vaadi mitään kovin aikaavieviä järjestelyjä, vaan ihan yksinkertaiset asiat riittävät. 

Olisiko siis aika suorittaa mielen syyssiivous ja aloittaa puhtaalta pöydältä? Mulla olisi tarjota teille upea mahdollisuus, jonka avulla oman elämän saa takaisin järjestykseen. Sarin verkkovalmennuksessa on aiheena itsensä johtajuus, ja mä opin tuon valmennuksen aikana hurjan paljon, erityisesti asenteen vaikutuksesta omaan oloon, omista uskomuksista, arvoista ja lisäksi Sari antoi oivia vinkkejä, miten nuo asiat oikeasti saa kuntoon! 

Tämä valmennus sopii mielestäni erityisesti Sinulle, joka haluat tehdä pysyvän muutoksen elämässäsi. Esimerkiksi elämäntapamuutos on todella paljon myös psyykestä kiinni, ja Sarin vinkkejä pystyy helposti soveltamaan myös siihen. Miten tsemppaat itseäsi muutoksen tiellä, ja miten saat myös mielen mukaan. Myös, jos olet aiemmin epäonnistunut, ja ehkä ajautunut myös jojo-kierteeseen, tätä mahdollisuutta ei kannata missata.
Olen nähnyt ja kuullut monista muutosprojekteista, jotka kaatuvat, ennen kuin ehtivät alkaakaan. Joko aloittaminen lykkääntyy aina huomiselle, tai sitten kun se huominen vihdoin koittaa, niin innostus lopahtaa parin viikon sisällä. Tiedätkö, mikä tällöin on kaikkein suurin kompastuskivi? No se mieli. Uusia tapoja ei opita hetkessä, ja se vaatii myös mieleltä aika isoa muutosta, jotta elämäntapamuutoksen osaa aloittaa ja viedä kunnialla elämäntavaksi asti. Pelkkä tieto ei siis riitä, muutenhan me kaikki olisimme lihaksikkaita ja rasvattomia ja mitä vielä, jos mielellä ei olisi näppejään pelissä. 

Valmennus kestää 4 viikkoa ja kustantaa 199€ (sis. alv 24%). Valmennus on käytettävissä heti. Laita minulle sähköpostia mikäli kiinnostuit, ja saat kaupan päälle pdf-tiedostona läjän erilaisia, herkullisia reseptejä (ruokia, smoothieita ja terveellisiä herkkuja)! <3 

~ Amanda


2 Comments

Hanna · 28. heinäkuuta 2017 at 20:34

Hyvä postaus ja ihana kuva!

http://stepsonacircle.blogspot.fi
Liiluntaneuvojan opintoja aloittelevan nuoren hyvinvointi-/treeni-/vegeblogi kaipailee lukijoita ja kommentteja 🙂

    amandasilver · 29. heinäkuuta 2017 at 08:05

    Kiitos Hanna! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *