Ajattelin tehdä todella pitkästä aikaa Q&A -postauksen! Aiheena hyvinvointi, eli saa kysyä ravinnosta, liikunnasta, levosta, mun mielipiteitä eri asioihin ja mitä haluatkin, mutta pidetään kysymykset kuitenkin asiallisina. 🙂 

Kysyä ehtii kokonaisen viikon, eli laita kysymyksesi viimeistään torstaina 27.7.2017, niin pääsen vastailemaan. 

KIITOS! ♥

~ Amanda


4 Comments

Henna · 21. heinäkuuta 2017 at 13:52

Minkälaista lihaskuntotreenaamista suosittelisit sellaiselle, jolla ei ole mahdollisuutta käydä kuntosalilla, vaan lihaskunnon harjoittaminen rajoittuu kotijumppaamiseen. Tavoitteena lähinnä kiinteytyminen, lihasten vahvistuminen, yleinen terveyden ylläpito ja hyvä olo, ei laihduttaminen. Kuinka monta kertaa viikossa kannattaisi treenata ja kuinka pitkä treeni tehdä? Kannattaako tehdä koko kropan jumppa vai jakaa jotenkin niin, että treenaa yhtenä päivänä esim. yläkropan jne. Muuna liikuntana juoksulenkit 2-3 kertaa viikossa ja päivittäiset koirien ulkoilutuslenkit.

Vips · 26. heinäkuuta 2017 at 09:23

Hei!
Haluaisin itsekkin kovaan kuntoon ja salilla tulee käytyä 3-4 kertaa viikossa, sen lisäksi lenkkejä/uintia. Onko sinulla mitään nippeli niksiä tai konstia millä harjottelua voisi nostaa toiselle tasolle? Kun tuntuu että on jumahtanut kehityksellä tälle aloittelija tasolle jolla on junnannut nyt vuoden. Treeneissä teen kyllä niin kovaa kuin pystyn ja aina on ihan hiestä märkänä sen jälkeen 😀

Soffe · 26. heinäkuuta 2017 at 12:17

Hihhi munki piti laittaa kysymys mut meinasin unohtaa. Mut kysyn nyt kuitenkin 😀 että mikä on sun lempiliike salilla/crossfitissa?

Julia · 26. heinäkuuta 2017 at 21:21

Heippa!
Mun kysymyksenä olisi, kannattaako lepopäivinä pitää ihan täyslepoa vai voiko käydä esim kävelyllä tai liikkua kevyesti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *