Smoothiehaaste on pyörähtänyt käyntiin, ja on aika julkaista ensimmäisen vitamiinipommin resepti! Tein tämän itselleni eilisten aamuleipien kaveriksi. Yleensä tykkään laittaa smoothieen paljon marjoja hyvän maun ja terveellisyyden takia, mutta välillä täytyy tehdä myös eri värisiä smoothieita 😀 Vihersmoothieissa on muutenkin se vaara, että niistä tulee vihreän makuisia. Tiedättekö, sellaisia ruohojuomia. Mulle maku on tärkeää, ja siksi pyrin tekemään vihreistäkin juomista yhtä maukkaita kuin kirjavat kaverinsa. Tästä tulikin todella hyvää, tosin sitruuna ja/tai inkivääri olisi ollut piste iin päälle, mutta kaapista ei sattunut löytymään niitä.

AAMUN VIHREÄ VITAMIINIPOMMI
100g maitorahkaa
1/2 avokado
4 pakastepinaattipalaa
1/2 banaani
1 appelsiinin mehu

~ Amanda

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *