Vitsi mä oon innoissani! Perustin yrityksen ja harmittelin, etten voi vielä tehdä hommi täysillä, sillä koulu jarruttelee liikaa. Noh, toisin kävi 😉 Päätin nimittäin tehdä koulun loppuun etänä, sillä tuntuu, että voisin käyttää koulussa istumisen hyödyllisemminkin ja vielä oppien paljon enemmän samaan aikaan.

_MG_8411

Mitä tämä siis käytännössä tarkoittaa? Teen töitä CrossFit Tuusulassa sekä oman yrityksen kautta ja opiskelu tapahtuu itsenäisesti: suoritan lähinnä pakolliset näytöt ja muun ajan aion käyttää mahdollisimman hyödyllisesti opiskellen juuri niitä asioita, mitä työssäni tarvitsen ja tulen tarvitsemaan. Tietenkin mahdollisimman laaja tietämys on hyvä juttu, mutta tarkoitan nyt sitä, että mun en välttämättä tarvitse tietää tarkkaan jotain seiväshypyn tekniikka-asioita kun se ei suoranaisesti liity siihen mitä teen. 

Tämä on mun mielestä ihan supersiisti juttu, pääsen nyt kehittämään ja lisäämään omia palveluitani sekä tietotaitoa samalla kun saan opintoja suoritettua. Niin kivaa päästä ideoimaan kaikkea ihanaa, ai että! Luvassa siis sekä ryhmä- että yksilövalmennusta, niin ravinnon kuin liikunnankin saralla. 

Jos teitä kiinnostaa pysyä kärryillä siinä mitä teen ja saada vinkkejä hyvinvointiin, niin käy klikkaamassa seurantaan Facebookissa www.facebook.fi/amandasilvertraining ja Instagramissa @amandasilvertraining ! 

~ Amanda 


2 Comments

Noora · 15. tammikuuta 2017 at 12:16

Hei hieno juttu! 😀 Itsekkin oon miettinyt että jos tekisinkin viimeisen vuoden etänä, koulussa istuminen kun ei välttämättä oo se paras paikka uuden oppimiselle ja omien taitojen karttumiselle. Työympäristössä kun saa niin paljon enemmän irti kuin tunneilla… saa nähdä miten mun käy.
Tsemppiä nyt sitte viimeisiin kuukausiin 😉

    amandasilver · 15. tammikuuta 2017 at 15:11

    Kiitos! 🙂 Niimpä, kannattaa ehdottomasti miettiä tota. Toki vastuuta pitää ottaa vähän enemmän näyttöjen yms suhteen, mutta hyvähän se vaan on 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *